Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vertrouw uw zorg toe aan de beste professionals
Uw partner in de zorg
Vertrouw uw zorg toe aan de beste professionals
Uw partner in de zorg

Werkgevers

Waarom Lima Healthcare?

Wat ons betreft, ligt kwaliteit verankerd in de betrokkenheid van deskundige en ervaren professionals. Toewijding en een goede service waarborgen onze optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van onze klanten.

Vertrouw uw Zorg toe aan de beste professionals

Lima Healthcare is een jong en dynamische organisatie met inmiddels een groot database van Zorg Professionals om zorginstellingen met (tijdelijke) personele capaciteitsproblemen te helpen. Wij besteden er continu tijd en aandacht aan, om de beste kandidaten in de markt te vinden. Momenteel bestaat ons database uit gemotiveerde en professionele kandidaten die wij ter beschikking stellen voor diverse opdrachtgevers vanuit de Medische Industrie en Zorginstellingen. Onze professionals beschikken over de juiste kennis waardoor de kwaliteit van de te leveren zorg wordt geoptimaliseerd en gewaarborgd. Daarnaast zoeken wij graag voor u verder en boren we de juiste kanalen aan om een kandidaat te vinden die perfect bij uw organisatie past. Lima Healthcare is in staat om de ideale match te creëren tussen opdrachtgever en kandidaat. Kiest u voor Lima Healthcare, dan kiest u voor snel, deskundig en persoonlijk. Snel, omdat u zo snel mogelijk met geschikte kandidaten voor uw vacature in gesprek bent. Deskundig, omdat wij kennis hebben van de markt. Persoonlijk, omdat we samen met u het gehele proces doorlopen. Uiteraard introduceren wij alleen de beste kandidaten bij u. 
Vrijblijvende afspraak?

Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van Detachering in de zorg? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

info@limahealthcare.nl
+31 (0) 10 236 17 06

“Wat ons betreft, ligt kwaliteit verankerd in de betrokkenheid van deskundige en ervaren Professionals. Toewijding en een goede service waarborgen onze optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van onze klanten”

Voor kandidaten en werkgevers

Detachering is dé manier als je organisatie op tijdelijke basis één of meerdere specialisten nodig heeft. Op deze manier haal je de expertise in huis waarmee we je kunnen laten groeien. Professionals dagen we aan de andere kant uit om alles uit zichzelf te halen en te blijven ontwikkelen. Dit is waar we in geloven. Dit is wat de toekomst in de zorg sector nodig heeft!

  1. Inloggen kandidaten
  2. Inloggen werkgevers
Lima Healthcare gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.