Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Je bent in goede handen
Zorg Professionals
Je bent in goede handen
Zorg Professionals

Zorg Professionals

Wat ons betreft, ligt kwaliteit verankerd in de betrokkenheid van deskundige en ervaren professionals. Toewijding en een goede service waarborgen onze optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van onze klanten.

Wij spreken de taal van zorg en welzijn. Bij alles wat wij doen staat de vraag van de klant voorop. Continuïteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij kijken naar wat wel kan en wat het beste bij de vraag of situatie past. Elke situatie vraagt om een andere strategische aanpak. Maatwerk is dan ook voor ons vanzelfsprekend. (Tijdelijke) personele capaciteitsproblemen kunnen snel en correct worden opgelost. Wij hebben de beste professionals die wij ter beschikking stellen voor diverse opdrachtgevers vanuit de Medische Industrie en Zorginstellingen. Met verschillende Medical Devices Companies hebben wij een samenwerkingsovereenkomst waarbij interne trainingen worden verzorgd zodat onze professionals over de juiste kennis beschikken en de kwaliteit van de te leveren zorg wordt geoptimaliseerd en gewaarborgd. U kunt ervan uitgaan dat wij de beste kandidaten beschikbaar stellen voor uw opdracht!

Ervaren Professionals
 

Persoonlijke Service
 

Kwaliteit & Veiligheid gewaarborgd
 

Digitale klantenportaal
 

Ben je op zoek naar jouw droombaan en wil je jouw mogelijkheden bespreken?

Schrijf je in of laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kijken er naar uit om kennis met je te maken. Team Lima Healthcare email:

info@limahealthcare.nl
+31 (0) 10 236 17 06

“Wat ons betreft, ligt kwaliteit verankerd in de betrokkenheid van deskundige en ervaren Professionals. Toewijding en een goede service waarborgen onze optimale dienstverlening, afgestemd op de wensen van onze klanten”

Voor kandidaten en werkgevers

Detachering is dé manier als je organisatie op tijdelijke basis één of meerdere specialisten nodig heeft. Op deze manier haal je de expertise in huis waarmee we je kunnen laten groeien. Professionals dagen we aan de andere kant uit om alles uit zichzelf te halen en te blijven ontwikkelen. Dit is waar we in geloven. Dit is wat de toekomst in de zorg sector nodig heeft!

  1. Inloggen kandidaten
  2. Inloggen werkgevers
Lima Healthcare gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.